Capella Flavors

Capella Flavors började sin resa 2005 med att introducera 6 stycken olika smakessenser som man kunde tillföra någon droppe i sitt kaffe och te. Efter några år besluta man att expandera sitt utbud av essenser och aromer, och idag tillverkar man många härliga smaker som används i mat och drycksprodukter.

Redan från det 6 första smakerna bestämde Capella Flavors sig för att tillhandahålla det finaste essenserna till mat och dryck, fett, kalorier eller sötningsmedel.

På grund utav den höga efterfrågan på Capellas essenser som växte man snabbt, och idag har Capella över 150 olika läckra smakessenser i produktion.

Idag är Capella flavors en global aktör som säljer sina smakessenser till jordens alla hörn, och än idag är ambitionen den samma som från dag ett.

Tillverkning av de absolut bästa koncentrerad smakämnen på marknaden.

 

Säkerhet och renhet

Capella Flavors är registrerade och godkända tillverkare av smakessenser utav California State Health Licensed Facility. Capella Flavors sätter alltid din och sina kunders hälsa i första hand.

Capella följer det allra strängaste riktlinjerna för GMP (Good Manufacturing Practices) och SOP (Standard Operating Procedure) som finns.

God tillverkningspraxis

GMP är den praxis som krävs att man följer med dess riktlinjer som fastställs av de instutioner och myndigheter som kontrollerar licensieringen för tillverkning och försäljning av essenser till livsmedel.

Med dessa riktlinjer fastställs vilka krav som finns för den som vill tillverka och sälja essenser och andra typer av livsmedel.

Detta försäkrar att de företag som tillverkar och säljer produkterna är av hög kvalitet som inte utgör någon risk för konsumenten eller allmänheten. Goda riktlinjer för tillverkningspraxis ger vägledning för tillverkning, testning och kvalitetssäkring för att säkerställa att livsmedel – och smakessenser är säkra för konsumtion.

Mer om Capella Flavors

För att läsa mer och för att komma i kontakt med Capella Flavors kan du gå in på deras hemsida Capella Flavors.

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.